Lelas

Suha gradnja - knauferski radovi

Kod suhe gradnje radi se o zatvaranju unutarnjeg prostora zida, stropa i poda. Suhu gradnju karakterizira specijalna tehnika gradnje, industrijski montažni građevni materijali i građevni dijelovi kao i specijalne funkcije proizvoda. 

Suhi pregradni zidovi ostavljaju mnogo prostora za individualno oblikovanje. A na taj način možemo jednostavno oblikovati sve tlocrte te ih jednostavno i bez ikakvih problema promijeniti. Pod suhu gradnju spadaju: pregradni zidovi, spušteni stropovi i zidne obloge.

Pod  suhu gradnju – knauferske ili gipskartonske radove spada postavljanje: pregradnih zidova, spuštenih stropova i zidnih obloga od gipskartonskih ploča.

Suhi pregradni zidovi pogodni su za sve površinske slojeve, mogu se tapecirati ili jednostavno premazati. Police ili viseći ormarići se mogu sigurno pričvrstiti sa tiplama za šupljine. Osim jednostavnog oblikovanja cijele etaže ureda, suha gradnja je pogodna osobito i u privatnim sektorima za prenamijenu tavana, za sanaciju stare gradnje i pregradnju. Osim zvučne izolacije nudimo vam i dobar izgled. Suhoj gradnji pripada i područje izolacije od topline, hladnoće, buke, vatre i zračenja. Možete dobiti savršene, zvučno izolirane i glatke zidne površine. Suhom, brzom i jednostavnom montažom Vaše sobe će u najkraćem mogućem roku biti spremne.

Osim zaštite od buke u javnim zgradama, sa stropnim sustavom za zvučne stropove se može oblikovati i ujednačiti strop, kako bi se smanjili zvučni mostovi i proizveli koherentne zvučne zaštite stropa. Kod posebnih zahtjeva stropa za zaštitom od buke kao i sofisticiranim idejama za oblikovanje, podržavamo Vas u fazi projektiranja s tehničkim savjetima.

Prednosti suhe gradnje: ušteda troškova i vremena, tehnološka sigurnost, arhitektonska raznolikost i fleksibilnost. Cijene gipskartonskih radova u velikoj mjeri ovise o količini posla koje treba napraviti, kvaliteti podloge i materijala.

ALU i PVC Stolarija

Prodajni salon Marlex – V.Gorica

Adresa: Trg K. Tomislava 28. –  10410 V. Gorica

Pon – Pet: 09 – 17h / Sub.: 08 – 12h

Tel.: (+385) 99 509 6566
E-mail: info@lelas.hr

ALU i PVC Stolarija

Prodajni salon Marlex – Sisak

Adresa: Odranska 4 –  44 000 Sisak

Pon – Pet: 09 – 17h / Sub.: 08 – 12h

Tel.: (+385) 44 830 057
E-mail: info@lelas.hr

Lelas Uslužni Obrt

Sjedište

Adresa: M. Celjaka152. –  44 000 Sisak

Pon – Pet: 09 – 17h / Sub.: 08 – 12h

Tel.: (+385) 99 509 6566
E-mail: info@lelas.hr

Zatvori izbornik