Lelas

Završni građevinski radovi

Alu i pvc stolarija Sisak

ALU i PVC stolarija - Marlex

Lelas U.O. je “Ovlašteni zastupnik” Marlex d.o.o. – vodeće tvornice PVC stolarije, ALU bravarije i IZO stakala.

Naše prodajne salone možete pronaći na adresama: Odranska 4 – 44 000 Sisak i Trg K. Tomislava 28 – 10410 Velika Gorica

Uz prodaju pvc i alu stolarije vršimo demontažu, odvoz i deponiranje stare stolarije te montažu nove “Marlex” stolarije uz mogućnost dodatnih usluga iz naše kompletne ponude.

Suha gradnja - knauferski radovi

Kod suhe gradnje radi se o zatvaranju unutarnjeg prostora zida, stropa i poda. Suhu gradnju karakterizira specijalna tehnika gradnje, industrijski montažni građevni materijali i građevni dijelovi kao i specijalne funkcije proizvoda. 

Suhi pregradni zidovi ostavljaju mnogo prostora za individualno oblikovanje. A na taj način možemo jednostavno oblikovati sve tlocrte te ih jednostavno i bez ikakvih problema promijeniti. Pod suhu gradnju spadaju: pregradni zidovi, spušteni stropovi i zidne obloge.

Soboslikarski i ličilački radovi

Naš glavni cilj je pružiti Vam kvalitetne soboslikarske usluge te stvoriti ugodan ambijent u vašem domu. Kvaliteta boje i podloge te odabir tehnike rada ključni su faktori pri bojenju unutarnjih i vanjskih zidova. Naši će vam stručni djelatnici pomoći pri odabiru boje i materijala, a posao će obaviti tako da boja i dekoracije traju dugi niz godina.

U usluge ulazi skidanje boje ili tapeta sa zidova, gletanje, impregniranje, bojenje…

Fasaderski radovi

Kako bi vaš dom i izvana odisao dodatnom toplinom potrebni su mu i kvalitetno izvedeni fasaderski radovi. Osim oku ugodnog eksterijera vašeg doma, cilj izvođenja svake fasade je dodatna toplinska i zvučna izolacija.

U slobodnom prijevodu to znači dodatnu uštedu energenata tijekom hladnijih vremenskih razdoblja, kao i smanjenje toplinskog utjecaja ljeti uz maksimalnu redukciju vanjske buke,  a sve to kako bi boravak unutar doma, za vas i obitelj bio što ugodniji.

Fasaderski radovi
ECS - epoxy podovi Sisak

ECS - Elite Crete Systems - Epoxy podovi

Što su ECS podovi?

ECS podovi su novi sistemi podnih obloga i novitet na domaćem tržištu. ECS sistemi podova su prvobitno korišteni i industriji kao industrijski podovi, ali su svoju primjenu pronašli i u domaćinstvima.

Potječu iz SAD-a i tamo su  oduševili brojne kupce. ECS sistemi podova otporni su na sve vremenske uvjete, temperature, kemikalije, ogrebotine, ulja… 

ALU i PVC Stolarija

Prodajni salon Marlex – V.Gorica

Adresa: Trg K. Tomislava 28. –  10410 V. Gorica

Pon – Pet: 09 – 17h / Sub.: 08 – 12h

Tel.: (+385) 1 2086 555
E-mail: info@lelas.hr

ALU i PVC Stolarija

Prodajni salon Marlex – Sisak

Adresa: Odranska 4 –  44 000 Sisak

Pon – Pet: 09 – 17h / Sub.: 08 – 12h

Tel.: (+385) 44 830 057
E-mail: info@lelas.hr

Lelas Uslužni Obrt

Sjedište

Adresa: M. Celjaka152. –  44 000 Sisak

Pon – Pet: 09 – 17h / Sub.: 08 – 12h

Tel.: (+385) 99 509 6566
E-mail: info@lelas.hr

Zatvori izbornik