Lelas

EGGER laminatni pod - Za vas smo usavršili klasičan pod

Egger laminatni podovi

Naš visokokvalitetan laminatni pod naročito se ističe zbog činjenice da je zdrav za korištenje u kući

Već više od 20 godina proizvodimo laminatne podove  i jedan smo od vodećih dobavljača laminatnih podova vrhunske kvalitete  u Europi. Tko god odabere EGGER laminatni pod  dobiva pod vrhunske kvalitete, koji će godinama biti izvor radosti i dobrog ozračja u svim prostorima u koje je postavljen.

EGGER laminatni pod je vizualno vrlo privlačan i sasvim u skladu s novim trendovima. Uz to je naš visokokvalitetan laminat naročito trajan i svestran, a naši Aqua+ laminatni podovi čak su i otporni na vlagu. Kako nam je ekološki čimbenik kod podova izuzetno važan, u proizvodnji naših laminatnih podova koristimo samo sirovine iz održivog gospodarenja šumama.

Zato s EGGER laminatnim podom u svoj dom donosite zdrav pod. Ako renovirate svoj stambeni prostor i želite obnoviti pod, vidjet ćete da je naš laminatni pod optimalno i ekonomično rješenje, uz jednostavno postavljanje zahvaljujući našim patentiranim click uklopnim sustavima za laminat.

Evo koje su najvažnije prednosti EGGER laminatnih podova:

  • Posebno otporan i visokokvalitetan laminatni pod
  • Visoka kvaliteta za vaš dom zahvaljujući našoj antistatik tehnologiji
  • Aqua+ laminatni pod naročito je prikladan za vlažne prostorije
  • Prirodne tvari osiguravaju zdravu klimu u domu
  • Svestran u primjeni, prikladan i za stambene i za poslovne prostore
  • Jednostavno postavljanje laminatnog poda zahvaljujući našim patentiranim uklopnim click sustavima
  • Laminatni pod s motivom pločica, drva, betona – široka ponuda dekora za svačiji ukus i za sve stilove stanovanja

Obećajemo najvišu kvalitetu laminatnog poda

Laminatni pod nijeslučajno vrlo popularan pod. Naši laminatni podovi  oduševit će vas izuzetnom funkcionalnošću, trajnošću i vizualnom privlačnošću.

Zahvaljujući našim patentiranim uklopnim click sustavima, moguće je brzo polaganje čak i na velikim površinama. Postavljanje je jednostavno – kako i za stručnjake, tako i za one koji su sami svoji majstori. U video uputama za postavljanje detaljno vam pokazujemo kako postaviti EGGER laminatni pod.

(Dugo)trajna vrijednost

EGGER laminatni pod  vrlo je kvalitetan i pouzdan. Koristimo posebne metode obrade kako bi naši proizvodi bili naročito otporni i kako bismo zajamčili najduži mogući vijek trajanjalaminatnog poda. Namjera nam je proizvesti iznimno robustan laminatni pod  koji je otporan na abraziju i zato prikladan i za prostorije u kojima se podovi intenzivno koriste.

Zdrav u domu i održiv

Laminatni pod je naročito higijenski pod. Zbog svoje zatvorene površine naši laminatni podovi odbijaju prljavštinu i lako se čiste, zbog čega su naročito prikladni za osobe koje pate od alergija. Zahvaljujući svojem antistatičkom svojstvu naši laminatni podovi osiguravaju kvalitetu u svakom stambenom prostoru. Kako bismo očuvali prirodu, kao proizvođač laminatnih podova  koristimo samo drvo iz održivog šumarstva.

Može se primijeniti posvuda

Naši laminatni podovi mogu se koristiti gotovo na svakom mjestu. Uz veliki izbor dekora i razne površine laminatnih ploča  može se naći prikladno rješenje za svaki stil uređenja. Vodootporni Aqua+ laminatni podovi mogu se koristiti čak i  u vlažnim prostorijama, a u usporedbi s pločicama njihovo postavljanje je jeftinije i jednostavnije. Uz lijepljenje čitavom površinom, EGGER Aqua+ laminatni pod predstavlja sigurno rješenje i za podove na velikim površinama za komercijalnu primjenu.

Laminatni pod za vlažne prostorije - Aqua+ se uopće ne boji vode!

Laminatni pod u vlažnim prostorijama - nema problema uz EGGER Aqua+

Ne biste li umjesto hladnih pločica radije imali drveni pod u svojoj kupaonici? S EGGER Aqua+ razvili smo posebnu tehnologiju koja laminatni pod čini vodootpornim.

Zbog vrhunske kvalitete obrade i trajnosti Aqua+ laminatni podovi  idealni su za kuhinje, kupaonice, ulazni prostor i hodnike. Osim u drvnim dekorima, naš laminatni pod je dostupan i u dekorima s motivom pločica, kamena i mramora. U usporedbi s klasičnim pločicama EGGER laminatni pod je jeftiniji jednostavnije se postavlja. Glavna prednost našeg laminatnog poda za vlažne prostorije je jednostavno čišćenje.

Bez problema možete koristiti čistače s parom za čišćenje Aqua+laminatnih podova u komercijalnim prostorima. Sigurni smo u kvalitetu laminatnog poda Aqua+ i zato vam dajemo doživotno jamstvo za njegovu primjenu u vašem domu.

Kolekcije laminatnih podova EGGER PRO

Kada je riječ o postavljanju laminatnog poda , oslanjate li se radije na znanje stručnjaka, koji može ponuditi rješenje za posebne okolnosti poput neravnog poda ili postavljanja podnog grijanja? Laminatne podove iz EGGER PRO kolekcije možete nabaviti ovlaštenog distributera LELAS i uvjeravamo vas da će ispuniti sva vaša očekivanja. Naši stručnjaci će vas rado savjetovati i pobrinuti se da pod bude uredno postavljen. 

Ponudu Egger laminata provjerite u našem prodajnom salonu Marlex.

ALU i PVC Stolarija

Prodajni salon Marlex – V.Gorica

Adresa: Trg K. Tomislava 28. –  10410 V. Gorica

Pon – Pet: 09 – 17h / Sub.: 08 – 12h

Tel.: (+385) 99 509 6566
E-mail: info@lelas.hr

ALU i PVC Stolarija

Prodajni salon Marlex – Sisak

Adresa: Odranska 4 –  44 000 Sisak

Pon – Pet: 09 – 17h / Sub.: 08 – 12h

Tel.: (+385) 44 830 057
E-mail: info@lelas.hr

Lelas Uslužni Obrt

Sjedište

Adresa: M. Celjaka152. –  44 000 Sisak

Pon – Pet: 09 – 17h / Sub.: 08 – 12h

Tel.: (+385) 99 509 6566
E-mail: info@lelas.hr

Zatvori izbornik