Lelas

EGGER Comfort pod - pluteni pod za udoban dom

Naš Comfort pod kombinira prednosti laminatnog poda s posebnim svojstvima pluta

EGGER Comfort podovi su, u usporedbi s drugim podnim oblogama na bazi drva, posebno tihi i djeluju kao toplinski izolator, pa stvaraju ozračje udobnosti u kojem se osjećamo dobro. Upravo zbog tih svojstava plutenog poda, EGGER Comfort podovi su idealan pod za spavaće i dječje sobe, ali i za dnevne boravke i blagovaonice. Naši Comfort podovi dostupni su u brojnim različitim dekorima, pa se mogu dobro uklopiti u najrazličitije stilove uređenja. Odaberite pod s motivom drva, kamena ili neobičnog kreativnog uzorka – dajte oduška svojoj mašti. Pogledajte naš visokokvalitetan dizajn i uvjerite se i sami!

EGGER Comfort podovi imaju brojne prednosti plutenog poda:

 • Tiši su od laminatnog poda zahvaljujući integriranoj zvučnoj izolaciji s plutom
 • Laminatni pod s plutom u modernim motivima, od drva i kamena do kreativnih uzoraka
 • Topli su pod nogama zahvaljujući toplinskoj izolaciji koju osigurava 40 milijuna stanica pluta
 • Podsloj od elastičnog pluta čini ga ugodnim za hodanje
 • Pluteni pod bez štetnih tvari, potpuno je zdrav za primjenu u domu
 • Glavne komponente poda su pluto i drvo iz certificiranih šuma
 • Ekološki prihvatljiv i 100% bez PVC-a
 • Jednostavno polaganje zahvaljujući našem uklopnom click sustavu za plutene podove

Naši pluteni podovi prava su alternativa konvencionalnim laminatnim podovima. EGGER Comfort pod je laminatni pod s plutom impresivnog dizajna. Da bismo postigli izvanredan dojam naših Comfort podova, koristimo modernu tehnologiju HD digitalnog tiska. Zanima vas odakle dolazi ime Comfort podovi? Vrlo jednostavno: Slojevi pluta integrirani u plutenom podu čine ga toplim, mekim i tihim. Sve ga to čini posebno ugodnim, pa Comfort podove preporučujemo za prostorije u kojima je udobnost posebno važna.

Pluto čuva toplinu

Naši pluteni podovi imaju posebne slojeve za udobnost, izvedene od prirodnog materijala pluta. Zahvaljujući njima EGGER Comfort podovi ne samo da su posebno meki i glatki, već sadrže i mjehuriće zraka koji usporavaju oslobađanje topline, pa upravo mame da hodate bosi po podu.

Pluto je zvučna izolacija

Naši Comfort podovi imaju još jedan sloj pluta s donje strane podnih dasaka, što znači da je dekorativni pluteni pod optimalno zaštićen od buke udaraca. Comfort pod je izuzetno tih i upija više buke od konvencionalnih podnih obloga od drva.

Pluto je ekološki prihvatljiv materijal

Kao što mu i ime govori, naš Comfort pod izrađen je od obnovljivog prirodnog materijala pluta i drvnih vlakana, dobivenih od stabala iz šuma s PEFC certifikatom. EGGER Comfort pod je 100% bez PVC-a, a posebno smo ponosni što naši pluteni podovi nose ekološku oznaku kvalitete Blue Angel (Plavi Anđeo).

Kupnjom Comfort poda odabirete pod koji pruža izuzetnu udobnost

Naši Comfort podovi savršeni su za sve primjene u stambenim prostorima, ali i za umjerenu komercijalnu upotrebu (npr. u hotelskim sobama). S patentiranim uklopnim UNI fit! click sustavom jamčimo vam sigurno i stabilno postavljanje poda. Sigurno se pitate kako se njeguje pluteni pod. Ne brinite, mislili smo na sve. Naši Comfort podovi imaju površinu koja se lako održava, a čak je i zaštićena od jakog UV zračenja.

Sve u svemu, EGGER Comfort pod vam nudi trostruko jamstvo:

 • neosjetljivost na zaprljanja
 • otpornost na izbljeđivanje
 • višegodišnju trajnost

Kolekcije PRO za naše Comfort podove

Kada je riječ o postavljanju laminatnog poda , oslanjate li se radije na znanje stručnjaka, koji može ponuditi rješenje za posebne okolnosti poput neravnog poda ili postavljanja podnog grijanja? Laminatne podove iz EGGER PRO kolekcije možete nabaviti ovlaštenog distributera LELAS i uvjeravamo vas da će ispuniti sva vaša očekivanja. Naši stručnjaci će vas rado savjetovati i pobrinuti se da pod bude uredno postavljen. 

Ponudu Egger laminata provjerite u našem prodajnom salonu Marlex.

ALU i PVC Stolarija

Prodajni salon Marlex – V.Gorica

Adresa: Trg K. Tomislava 28. –  10410 V. Gorica

Pon – Pet: 09 – 17h / Sub.: 08 – 12h

Tel.: (+385) 99 509 6566
E-mail: info@lelas.hr

ALU i PVC Stolarija

Prodajni salon Marlex – Sisak

Adresa: Odranska 4 –  44 000 Sisak

Pon – Pet: 09 – 17h / Sub.: 08 – 12h

Tel.: (+385) 44 830 057
E-mail: info@lelas.hr

Lelas Uslužni Obrt

Sjedište

Adresa: M. Celjaka152. –  44 000 Sisak

Pon – Pet: 09 – 17h / Sub.: 08 – 12h

Tel.: (+385) 99 509 6566
E-mail: info@lelas.hr

Zatvori izbornik